UUDISED

Jõulud koputavad uksele – aeg teha alanud hooajast lühikokkuvõte.

Eesti meistrivõistlused

Tabelis on kirjas hetkel 4 punkti ning asume viiendal kohal, Serviti on hetkel kõikidest üle, aga teistega kannatab mängida küll. Tallinn on sel aastal keerulises seisus – samasuguses nagu leidsime ennast möödunud hooajal. Mängumehi napib, trenni korralikult teha ei saa ja kõik muud meile tuttavad mured. Noormängijate püramiidi olemasolu tähtsust ei saa ükski endast lugupidav käsipalliklubi alahinnata, kui vundamendis on praod – vajub maja pikali. Loodame, et HC Tallinna käsipalliklubist sirgub peagi uusi noori mängmehi ja ja nendega teakse järjepidevalt tööd. Meie kaks võitu sel hooajal Eesti meistrivõistlustel on saavutatud just pealinlaste vastu. Tapa, Viljandi ja Raasiku vastu mängisime võrdselt esimesed poolajad, siis toimus ärakukkumine, eks siin peab peatreener kivi oma kapsaaeda viskama, ehk jäi vahetusi väheks ja mängijatel jaksu enam viimaseks veerandtunniks ei jagunud

Eesti karikavõistlused

Meie jaoks lõppesid sel aastal Eesti karikavõistlused veerandfinaalis, lõppseis jäi viiki, HC Kehra Horizon Pulp&Paper kodus +1 ja SK Tapa/N.R.Energy kodus +1. Väga võrdsed mängud ja mängijatele kindlasti kasulikud. Kiita tuleb antud paaris mõlema meeskonna publikut, saalis oli rahvast omajagu, nii Kehras, kui Tapal – fänn ja mängija tulevad saali emotsiooni saama, need mängud seda pakkusid. Samas tuleb jääda inimeseks, vastast tuleb austada ja käituda väärikalt, sest ilma temata pole kellegagi mängida. Väga kahju, et teisest mängust ülekannet ei olnud. Tegemist oli heal tasemel mänguga, kus kõik väljakule jäeti, ning draamat jagus isegi peale seda, kui lõpuvile oli kõlanud.

Mängumeestest

Noormängijad astuvad aina suurematesse kingadesse. Paremal äärel toimetav Alvar Soikka on sel hooajal mänginud kõik mängud otsast lõpuni, välja arvatud 16.11 toimunud võõrsilmäng HC Tallinnaga, kus peatreener vahetas Alvari 59:30 pingile, et noormees algavaks koondise laagriks jõufu koguda saaks. Liedemann, Kõverik ja McCauley saavad üha suuremat vastutust ja tulevad sellega toime. Hooaja avamängus säranud Eensaarel saab ka varsti murtud luu terveks ja mees on põllul tagasi. Väravavahid Hapsalo/Normak on omad asjad sel hooajal hästi teinud, kogemust ja tahtmist vanameistritel jagub – paneme edasi! Sel hooajal 18.11.22 seisuga enim väravaid visanud mängumees on Tanel Vilks, igal laupäeval hommikul viivad tema sammud metsarajale tunnisele jooksuringile, igal pühapäeval põriseb telefon kell 8:00 ja jõusaal ootab. Suure töö tulemusena on ka vorm paranemas. Valgust tunneli lõpus paistab, teeme selle nimel, et see eredamaks muutuks igapäevaselt tööd. Võistkonna kapteni Indrek Normaku arvamuslugu saate meie kodulehelt lugeda õige pea.

Järgimiste osadeni ja näeme saalis!

Facebook
Email
Twitter